Search found 21 matches

by marley
Wed Oct 10, 2018 4:23 am
Forum: General AmigaOS
Topic: 8GB partition format FFS v46 AmigaOS3.1.4 genuine A2000
Replies: 3
Views: 1488

Re: 8GB partition format FFS v46 AmigaOS3.1.4 genuine A2000

I’m thinking of installing new Workbench on A2000 is it easy
Anoth to install, is there a install disk? Some kind of ADF file’s
Or do I need to wait until it is relseased on Floppy’s?
by marley
Sat May 06, 2017 12:25 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Connecting a "Competion Pro USB Joystick"...
Replies: 4
Views: 5604

Connecting a "Competion Pro USB Joystick"...

Hi Guys Can any one tell me if i can connect a competion pro USB joystick to my AMIGA 5000 so i can play some classic games? ive tryed a joypad which is USB and that dont work, ;-( any ideas, i seen a classic joystick connector on the back of my motherboard/case and pluged a standard joystick in but...
by marley
Thu Apr 06, 2017 6:25 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: X5000 setting up a printer
Replies: 3
Views: 2490

Re: X5000 setting up a printer

So wheres the best place to look for Printer Drivers?

Are you in california? i went there last year, i might go there again this year..
by marley
Fri Mar 31, 2017 3:29 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: X5000 setting up a printer
Replies: 3
Views: 2490

X5000 setting up a printer

Hi

Can anyone give a some pointers how i can get my printer working?
its just a Canon MG2950 only i neeed to print off some work.. USB printer
by marley
Fri Mar 10, 2017 9:34 am
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Disappearing Sound on X5K
Replies: 20
Views: 12732

Re: Disappearing Sound on X5K

Hi

yes im using Odyssey Browser seem's like the best one available
and user friendly that i can find unless there is a better Browsers out there?,
i tryed Netsurf and that wont show picture or sound, and it wont let me even login to my hotail account,
so Odyessey is good just need bit of sound,,
by marley
Thu Mar 09, 2017 8:51 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Disappearing Sound on X5K
Replies: 20
Views: 12732

Re: Disappearing Sound on X5K

Hi

My sound seems to disapear when i watch anything on utube.. sytem is working fine in the background,
the sound is there on workbench until i watch a video
then it disappears altogether until i reboot..
by marley
Sat Mar 04, 2017 1:27 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Amiga X5000, Getting on the Interent? And Sound?
Replies: 20
Views: 11607

Re: Amiga X5000, Getting on the Interent? And Sound?

Hi I am talking to you from AMIGA X5000, im online finally,,, :D it was the Ethernet card which was shot.. So using another Realtek RTL8169 it works fine, im using Odyssey browser at the moment that seems to work fine until i go onto Utube i had the video working then it goes into slow motion and th...
by marley
Tue Feb 28, 2017 1:31 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Amiga X5000, Getting on the Interent? And Sound?
Replies: 20
Views: 11607

Re: Amiga X5000, Getting on the Interent? And Sound?

Ran internet wizard and saved file as suggested by Javier's Got this error Mon Feb 27 06:54:31 2017 [error]: Interface "RTL8139" configuration failed with station address = 00:E0:4C:4E:00:A1 (5,10193, Bad address, Unknown SANA-II wire error 10193).
by marley
Mon Feb 27, 2017 8:07 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: AMIGA X5000, Internet Issues
Replies: 4
Views: 4586

Re: AMIGA X5000, Internet Issues

Thank You your help tony.. we started a new topic because this is just internet topic , the other topic is sound and internet, we have figured that out now, my friend and myself are new to AMIGA OS 4.1, we are working together to try to sort it out has two heads are better then one, its been 30 year...
by marley
Mon Feb 27, 2017 2:08 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: Amiga X5000, Getting on the Interent? And Sound?
Replies: 20
Views: 11607

Re: Amiga X5000, Getting on the Interent? And Sound?

i dont have sysmon or ranger i did download ranger but i get guru when i try to access pci bus