Search found 89 matches

by cha05e90
Fri Feb 22, 2019 3:00 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: X5000
Replies: 32
Views: 7054

Re: X5000

What i notice myself, is that when i install Odyssey on public NGFS (that one which come with x5000), then i never-ever have favicons for the sites in the tabs after i exit/run odyssey again. I can't test it on the latest NGFS at moment, but with public one there is for sure issue of this kind. It'...
by cha05e90
Fri Jan 04, 2019 6:41 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Blank WB (no icons) after 3.1.4. install
Replies: 7
Views: 2937

Re: Blank WB (no icons) after 3.1.4. install

The digital download is for people with ROM burner or some who’s going to use for emulation. Depends. If you have (like me) the "Disk Based Digital Download" version then the same mechanics as the "old" AmigaOS 3.9 update are used: the (infamous) ROM update dual-boot. This way I "crossgraded" my Am...
by cha05e90
Mon Nov 05, 2018 5:15 pm
Forum: Platform: Classic
Topic: 3.1.4 and Deficons
Replies: 6
Views: 2208

Re: 3.1.4 and Deficons

I'm also using Peter's icon.library but I'm not complaining about displaying icons. They appears ok but I'm writing about Deficons. System cannot recognize file types and not show proper icon. Only def_project. I have AmigaOS 3.1.4 on Amiga 600, ACA620. The problem is, that in theory "3.1.4" is in ...
by cha05e90
Tue Dec 05, 2017 4:45 pm
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: External USB CD/DVD that works with X5000
Replies: 24
Views: 7022

Re: External USB CD/DVD that works with X5000

amigasociety wrote: Guess no one uses external USB CD/DVD units here.
Ah, sorry for the late reply. While building up some of my systems (Pegasos II/Sam440ep) I occasionally did use an external housed slim-line USB-DVD drive. It just worked, nothing special.
by cha05e90
Fri Nov 17, 2017 10:19 am
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: ICONS gone USB->HDD
Replies: 12
Views: 9671

Re: ICONS gone USB->HDD

I tried VAMP from os4depot, copied the LHA to my HDD and depacked it and it DOES NOT COMBINE the files with the .info file. So I get ghost Icons from the program and a ghost Icon as .INFO. Normally, the .INFO should be the Icon for the Folder/file with the same Name. IS NOT. . What you see as a ".i...
by cha05e90
Wed Jun 07, 2017 12:39 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Time problem
Replies: 10
Views: 8027

Re: Time problem

kilaueabart wrote: Aside from Locale Preferences, I can't find any TimeZone prefs.
Are you sure?
by cha05e90
Fri Jan 06, 2017 9:33 am
Forum: Platform: AmigaOne X5000
Topic: How to tell if Warp3D is working on X5000
Replies: 15
Views: 15046

Re: How to tell if Warp3D is working on X5000

ssolie wrote: Warp3D = old school 3D rendering
Warp3DNova = modern 3D rendering with shaders (https://en.wikipedia.org/wiki/Shader)
Warp3D_SI = semi-old school 3D rendering especially for modern Southern Island GPU.

I must admit that someone might be confused by this...
by cha05e90
Sat Dec 19, 2015 7:46 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Sam440ep bootable CD
Replies: 7
Views: 9186

Re: Sam440ep bootable CD

You DID make an ISO of the disk contents source tree and use that ISO as the source for AmiDVD, didn't you? Yes, I did (except some alterations in WBStartup - you really don't want to laod all that stuff from CD...:-)). I checked the ISO with diskimage.device, did a verify after burning and in the ...
by cha05e90
Fri Dec 18, 2015 2:23 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Sam440ep bootable CD
Replies: 7
Views: 9186

Re: Sam440ep bootable CD

Is the slb file in the right place? Yes, slb_v2 (1.19) lives in L:. How is the order of devices on your Sam? If the HD comes before the CD (unit-wise), it might prefer the one it finds first. UBoot variables are "standard", which reads: boot1=s4siicdrom, boot2=s4sii. In hardware the HD connects to ...
by cha05e90
Thu Dec 17, 2015 7:18 pm
Forum: Platform: AmigaOne 500 and Sam series
Topic: Sam440ep bootable CD
Replies: 7
Views: 9186

Sam440ep bootable CD

Hi, in the foremath of installing 4.1 FE I'll try to generate a bootable AmigaOS 4.1 Update 6 (final ;-)) CD for my Sam440ep. In principle it's a backup of my actual Sam440ep-Workbench, burned with AmiDVD to a CD-R with "AmigaOS bootable" ticked on. But whatever I try, it doesn't fetch the Kickstart...