Search found 11 matches

by Corporal Up The Nuts
Fri Mar 29, 2019 12:36 am
Forum: Shogo
Topic: Shogo OS4: Pressing Tide key causes ISI error and crash
Replies: 4
Views: 801

Re: Shogo OS4: Pressing Tide key causes ISI error and crash

Thanks for looking into this I haven't been able to find a Autoexec.bat, but I've found a Autoexec.cfg if that is what you want to see. "FarZ" "100000" "numconsolelines" "0" "LodScale" "2" "NetLevel0" "Worlds\Multi\OF_SEC1" "NetMech" "1" "NetLevel1" "Worlds\Multi\OF_SEC1" "carddesc" "1342247170" "No...
by Corporal Up The Nuts
Tue Mar 19, 2019 10:47 pm
Forum: Shogo
Topic: Shogo OS4: Pressing Tide key causes ISI error and crash
Replies: 4
Views: 801

Shogo OS4: Pressing Tide key causes ISI error and crash

Hello When I press the Tide key to bring up the Console one of the following happens If I press Tide during the Main Menu then the entire system crashes If I press Tide during gameplay (Calm Before The Strom | Mission 2) then I get a ISI error Here is the crash log Crash log for task "client" Genera...
by Corporal Up The Nuts
Tue Mar 19, 2019 10:17 pm
Forum: Shogo
Topic: Shogo OS4: Program doesn't properly close
Replies: 3
Views: 688

Shogo OS4: Program doesn't properly close

Hello The game doesn't completely close when I tried to close it via the Exit option in the Main Menu. The game makes a confirmation sound, but the game window doesn't close the game stops refreshing the screen but the music keeps on playing. The system doesn't crash, I can still switch screens via ...
by Corporal Up The Nuts
Tue Mar 19, 2019 9:58 pm
Forum: Shogo
Topic: Shogo OS4: Changing keybinds causes instant crash
Replies: 1
Views: 543

Shogo OS4: Changing keybinds causes instant crash

Hello There seems to be a bug when changing the keyboard controls in the option menu. The moment I press the enter key to change a keybind, the whole machine crashes. Not even a Grim Reaper error message shows up. My machine is an AmigaOne XE with a 7457 @1066Mhz, 1024MB Ram, Radeon 9250 128MB 64 bi...
by Corporal Up The Nuts
Fri Jul 20, 2018 1:00 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Wireless N Adapters...
Replies: 12
Views: 9490

Re: Wireless N Adapters...

Also not quite wireless, but if your house has unused coax cables (analog tv, RF) routed through the whole building then you can use Directv DECA adapters to convert those to ethernet cables/ send a ethernet signal over them. Those are very cheap on ebay and can be powered via usb (generation 3), I ...
by Corporal Up The Nuts
Fri Jul 20, 2018 12:54 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: How to manually start the startup-sequence?
Replies: 3
Views: 1914

Re: How to manually start the startup-sequence?

Thank you trixie and Lyle

Both did the trick
by Corporal Up The Nuts
Sun Jul 01, 2018 3:29 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: How to manually start the startup-sequence?
Replies: 3
Views: 1914

How to manually start the startup-sequence?

Hello I've been trouble shooting my machine and I wonder how one can start the startup-sequence after booting without it via the early startup menu? I know of typing "loadwb" in shell to start workbench but startup-seqeunce can be activated by shell as well right? If my memory serves me it was by go...
by Corporal Up The Nuts
Sun Jul 01, 2018 3:17 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: How to revert to 2.X/3.X mouse pointer?
Replies: 2
Views: 1511

Re: How to revert to 2.X/3.X mouse pointer?

Thank you Andy Perhaps a Checkbox in the Pointer pref to switch between old and new pointer would be handy? e.g. "Use Classic Pointer" Otherwise the use of the pointer pref might be confusing to new comers and if the old pointers show up in more user screenshots due it being easier to switch to then...
by Corporal Up The Nuts
Tue May 29, 2018 10:17 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: How to revert to 2.X/3.X mouse pointer?
Replies: 2
Views: 1511

How to revert to 2.X/3.X mouse pointer?

Hello I am wondering how you can revert back to the old AmigaOS 2/3 mouse pointer (and back to the modern pointer) And an oddity, this short, red, 45 degree-ish pointer is the default pointer in the pointer preferences program but this pointer does not reside in System Partition<Prefs<Presents<Point...
by Corporal Up The Nuts
Wed Apr 12, 2017 10:30 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Manually adding 320X240 screenmode
Replies: 1
Views: 2006

Manually adding 320X240 screenmode

Hello, I'm having a problem adding a 320X240 and 320X256 screenmodes with the screenmode preference program, they will not appear in my list of available screenmodes to choose from. If I checkmark the doublescan option then they will appear in my list of available screenmodes to choose from, low res...