Search found 51 matches

by AlfredOne
Mon Jan 04, 2021 6:03 pm
Forum: General Developer Support
Topic: Touchscreen support on AmigaOS4
Replies: 2
Views: 1044

Re: Touchscreen support on AmigaOS4

I have also almost completed the driver to support multitouch monitors with HID protocol.
Almost all modern monitors will probably be supported with the HID driver.
I will try to finish it by the end of the Christmas holidays.
by AlfredOne
Thu Dec 24, 2020 2:22 am
Forum: General Developer Support
Topic: Touchscreen support on AmigaOS4
Replies: 2
Views: 1044

Touchscreen support on AmigaOS4

Hello guys, if anyone is curious to try some touchscreens on AmigaOS4, I have just released my touch.device (first public beta release). It's the result of about 5 months of work spread over 10 years of my spare time. More details on the project homepage: https://project4a.webs.com/touch-device Best...
by AlfredOne
Wed Nov 25, 2020 7:54 pm
Forum: General Developer Support
Topic: Testers wanted - USB3 XHCI USBHCD
Replies: 13
Views: 3656

Re: Testers wanted - USB3 XHCI USBHCD

Hello,
any news?
by AlfredOne
Sun Aug 16, 2020 11:38 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: Dual Display unstable on X1000
Replies: 9
Views: 10132

Re: Dual Display unstable on X1000

Hi all, I have Dopus launch on the older 4650 display and it seems OK. But, I get mirroring of 4650 on the other monitor sometimes, really slow mirroring. I get lock ups when switching between displays and screens. I can be on display 2 and click take cursor back to then main display. Instead of cur...
by AlfredOne
Mon Jun 15, 2020 8:01 am
Forum: General Developer Support
Topic: USB device with multiple interfaces
Replies: 2
Views: 650

Re: USB device with multiple interfaces

I observed this: 1) when i claim the Interface 0 and i request the HID Report Descriptor, i get an HID Report descriptor for a touchscreen with 10 touch points. 2) when i claim the Interface 1 and i request the HID Report Descriptor, i get an HID Report descriptor with only one touch point. In the I...
by AlfredOne
Fri Jun 12, 2020 7:53 pm
Forum: General Developer Support
Topic: Testers wanted - USB3 XHCI USBHCD
Replies: 13
Views: 3656

Re: Testers wanted - USB3 XHCI USBHCD

Hi, I have this card in my X1000: https://www.inateck.com/inateck-ktu3fr-2o2i-usb-3-0-pci-express-card.html Infos from Ranger: ID: Bus:0x0E Device: 0x00 Function: 0x00 Class: Base: 0x0C Sub: 0x03 IFace: 0x30 (Undefined USB) Device: 0x1100 Rev: 0x10 (N/A) Vendor: 0x1B73 (Fresco Logic) Header Type: No...
by AlfredOne
Fri Jun 12, 2020 12:26 pm
Forum: General Developer Support
Topic: USB device with multiple interfaces
Replies: 2
Views: 650

USB device with multiple interfaces

Hello, i'm writing a driver for a multitouch monitor. The USB device has only 1 configuration with two interfaces: - the 1st interface (ID = 0) is the multitouch interface with only 1 input endpoint (interrupt type with address 0x82) - the 2nd interface (ID = 1) is the singletouch interface with onl...
by AlfredOne
Wed Jun 03, 2020 3:41 pm
Forum: General AmigaOS
Topic: Picasso96Mode: screen too large for this card
Replies: 1
Views: 885

Picasso96Mode: screen too large for this card

Hello, i'm trying to create this custom display mode for a touchscreen: 800x480@60Hz. I created the mode with Picasso96Mode , but i wasn't able to try directly the parameters because the "Test" and "Edit" buttons show me always the following message: "Screen too large for th...
by AlfredOne
Wed Apr 15, 2020 7:29 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: New install on SSD problems
Replies: 22
Views: 6623

Re: New install on SSD problems

That´s not a problem of your SSD, but your other hardware/mainboard. It never reaches CFE. I know getting stuck at [DEVI] just too well. For me it was the fact that a simple reset (button press) never did it (i need to press and hold the reset button for three or more seconds) There might be a bad ...
by AlfredOne
Wed Apr 15, 2020 4:26 pm
Forum: Platform: AmigaOne X1000
Topic: New install on SSD problems
Replies: 22
Views: 6623

Re: New install on SSD problems

@powler @AlfredOne As there is no way to tell from afar what is happening with your setups, i can only advise to plug a serial cable nad read out the stuff (it hopefully still writes) on a PC/Linux machine. I´m still using a SSD in my X1000, no problems whatsoever (i still think Amiga hardware is n...