Yam lock ups on 2nd monitor

AmigaOne X1000 platform specific issues.

Yam lock ups on 2nd monitor

Postby Zenzizenzizenzic » Mon Apr 28, 2014 7:18 pm

My X1000 will occasionally lock up with Yam running on the second monitor. The card for it is a Radeon 9250. I'm reasonally sure it is Yam causing the lock ups, as it happens when I switch to Yam. Also, sometimes Yam will migrate to the first monitor before the lock up. Has anyone else had a similar situation?
Zenzizenzizenzic
 
Posts: 32
Joined: Sat May 26, 2012 1:30 am

Re: Yam lock ups on 2nd monitor

Postby Raziel » Wed Apr 30, 2014 11:35 pm

I don't use a second monitor setup, but i use YAM

If you can, set up a serial link and capture the crash information
You may want to send it to the YAM devs though: http://www.yam.ch
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr. John Zoidberg
User avatar
Raziel
 
Posts: 924
Joined: Sat Jun 18, 2011 5:00 pm
Location: a story that hasn't been written yet

Re: Yam lock ups on 2nd monitor

Postby Zenzizenzizenzic » Mon May 19, 2014 2:58 pm

What cable and software is recommended for the debugging?
Zenzizenzizenzic
 
Posts: 32
Joined: Sat May 26, 2012 1:30 am

Re: Yam lock ups on 2nd monitor

Postby Raziel » Mon May 19, 2014 3:10 pm

Zenzizenzizenzic wrote:What cable and software is recommended for the debugging?

You will need this (if you haven't got it already).

Then you can read about everything you need and got to do on the progressing amigaos wiki
If slaughterhouses had glass walls, everyone would be a vegetarian. ~ Sir Paul McCartney
-
Did everything just taste purple for a second? ~ Philip J. Fry
-
Ain't got no cash, ain't got no style, ladies vomit when I smile. ~ Dr. John Zoidberg
User avatar
Raziel
 
Posts: 924
Joined: Sat Jun 18, 2011 5:00 pm
Location: a story that hasn't been written yet

Re: Yam lock ups on 2nd monitor

Postby LyleHaze » Mon May 19, 2014 3:14 pm

Zenzizenzizenzic wrote:What cable and software is recommended for the debugging?


http://wiki.amigaos.net/wiki/Advanced_S ... ging_Guide

:)
User avatar
LyleHaze
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
 
Posts: 520
Joined: Sat Jun 18, 2011 5:06 pm
Location: North Florida, near the Big Bend


Return to Platform: AmigaOne X1000

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests