CFE Memorytest freezes with more as 2GB installed ?

AmigaOne X1000 platform specific issues.

Re: CFE Memorytest freezes with more as 2GB installed ?

Postby my_pc_is_amiga » Tue Oct 08, 2013 4:08 am

Is there a memory test program that can work in CFE? If so, does somebody have an example of how to execute it?
my_pc_is_amiga
 
Posts: 67
Joined: Sat Dec 08, 2012 8:58 pm

Re: CFE Memorytest freezes with more as 2GB installed ?

Postby Christopher Follett » Tue Oct 08, 2013 11:24 am

my_pc_is_amiga wrote:Is there a memory test program that can work in CFE? If so, does somebody have an example of how to execute it?


At present, no there is not.
Resolute and Industrious
Grand ruler of the yellow people and the Ultimate Amiga Empire

http://www.ultimateamiga.co.uk (Home of SONY PSP Amiga Emulator and AMOS Factory)
__________________
Customer Help & Support: http://www.amigakit.com/help

http://www.amigakit.com - the Amiga store

New Products
User avatar
Christopher Follett
AmigaKit
AmigaKit
 
Posts: 650
Joined: Mon Feb 21, 2011 6:56 pm
Location: Wales, UK

Previous

Return to Platform: AmigaOne X1000

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron