X1000 HD-Audio News ?

AmigaOne X1000 platform specific issues.

X1000 HD-Audio News ?

Postby zappa2009 » Sat Mar 16, 2013 1:52 am

Hi there.

Request the Status of the HD-Audio AHI-Driver.
More as on the Blog ?
X1000 RadeonHD5450 4GB (2x2GB) DDR2-PC2-8500 Kingston HyperX 5-5-5-5-15 OS4.1.6 & Lubuntu13.04/mintppc11 with Kernel 3.8.7/3.9
User avatar
zappa2009
 
Posts: 230
Joined: Tue Jun 21, 2011 1:17 pm

Re: X1000 HD-Audio News ?

Postby LyleHaze » Sat Mar 16, 2013 2:42 am

The driver is progressing steadily.
Not much else to tell until it is done.
User avatar
LyleHaze
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
 
Posts: 520
Joined: Sat Jun 18, 2011 5:06 pm
Location: North Florida, near the Big Bend

Re: X1000 HD-Audio News ?

Postby zappa2009 » Sat Mar 16, 2013 3:07 pm

Thanks.

Good Luck ;)
X1000 RadeonHD5450 4GB (2x2GB) DDR2-PC2-8500 Kingston HyperX 5-5-5-5-15 OS4.1.6 & Lubuntu13.04/mintppc11 with Kernel 3.8.7/3.9
User avatar
zappa2009
 
Posts: 230
Joined: Tue Jun 21, 2011 1:17 pm

Re: X1000 HD-Audio News ?

Postby nexus » Sat Mar 16, 2013 3:19 pm

Actually, I'm sure, it's not a matter of luck but of time :)
User avatar
nexus
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 347
Joined: Mon Dec 20, 2010 3:11 pm
Location: Germany

Re: X1000 HD-Audio News ?

Postby ssolie » Sun Mar 17, 2013 11:04 pm

zappa2009 wrote:HRequest the Status of the HD-Audio AHI-Driver.
More as on the Blog ?

Please do not bother the developers. That is my job.

When there is news you will be informed.
ExecSG Team Lead
User avatar
ssolie
Beta Tester
Beta Tester
 
Posts: 1010
Joined: Mon Dec 20, 2010 9:51 pm
Location: Canada


Return to Platform: AmigaOne X1000

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests