UHCI controller bailing out

A forum for general AmigaOS 4.x support questions that are not platform-specific

UHCI controller bailing out

Postby OldFart » Mon Oct 17, 2011 1:12 pm

Hi,

Of late I have the experience that the UHCI controller gives problems. A requester shows up with the message: "There are unresolvable problems with UHCI controller". The options are "Reset controller" and "Stop controller".

This occurs after having installed upd 3. System to which applied is a standard µA1 with only a Tekram SCSI-controller installed as modification, besides a disabling of the rear USB ports.
Clicking either option of the requester does not seem to solve any problem ("does not do anything").
No matter what (storage-)device I have plugged in to the USB port.

OldFart
Sleeping X5000, eagerly awaiting awakening
Dead MicroA1
A1200 in ElBox, c/w Blizzard '040 @ 50MHz + SCSI module, ZIV-board c/w (o.a.) cv64/3d + flickerdoubler + FastATA-ZIV + Lots of SCSI gear (for sale, willing to split)
RaspBerry Pi 2B, 3B & 4B (4Gb)
User avatar
OldFart
 
Posts: 54
Joined: Tue Jul 12, 2011 3:56 pm
Location: Groningen, Netherlands

Re: UHCI controller bailing out

Postby mechanic » Mon Oct 17, 2011 3:57 pm

No uA1 here.

I believe the uA1 is UHCI only so the OHCI and EHCI kickstart modules should not be loaded.

Have you tried - USBctrl restart - in a shell?
A-Eon A1X1000
User avatar
mechanic
 
Posts: 496
Joined: Sat Jun 25, 2011 10:22 pm


Return to General AmigaOS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests