ROM 3.1.4 works only with disabled Datacache

A forum for general AmigaOS 4.x support questions that are not platform-specific

ROM 3.1.4 works only with disabled Datacache

Postby dzanino » Sun Feb 17, 2019 7:43 pm

Hello
I own A1200 equipped with Blizzard 1260/50MHz 64MB RAM, 4GB CF IDE

I had problems to run AmigaOS3.1.4 with ROMs 3.1.4 mounted in Amiga1200- it ended with System Failure C:CPU #80000008
first fix was disabling Caches in BootMenu (holding mouse buttons on startup), later I found this solution:
Fix was to add NOCACHE after C:CPU CHECKINSTALL - so the line in SS was: C:CPU CHECKINSTALL NOCACHE, then it boots ok, but with no caches, so the system was slow.
I was told, that faster ROMs with 3.1.4 will fix my problem, so I have bought another ROMs burned (120ns) and results were the same.
I experimented a little so: I disabled only DATACACHE so it goes little bit faster, but after enabling DATACACHE the system fails

AmigaOS3.9 works fine perfectly

Any ideas?

Seems to be a hardware problem with my Blizzard - incompatibility with some software thing, because on partition were is AmigaOS3.9, boots, and works very fast!
dzanino
 
Posts: 21
Joined: Fri Aug 17, 2018 7:14 am

Re: ROM 3.1.4 works only with disabled Datacache

Postby broadblues » Mon Feb 18, 2019 2:11 pm

This seems like something similar to this thread: viewtopic.php?f=15&t=4243
User avatar
broadblues
AmigaOS Core Developer
AmigaOS Core Developer
 
Posts: 591
Joined: Sat Jun 18, 2011 3:40 am
Location: Portsmouth, UK


Return to General AmigaOS

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests